#

На Вишгородщині хлопець облаштував у себе вдома нарколабораторію (ВІДЕО)

07.02.2022 14:00
На Вишгородщині хлопець облаштував у себе вдома нарколабораторію (ВІДЕО)
Фото з мережі Інтернет

У селі Лісовичі 26-річний хлопець облаштував нарколабораторію, де виготовляв заборонені речовини, а потім їх продав

Як повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на Національну поліцію Київської області,викрили незаконну оперативники поліції Київщини спільно з працівниками Головного слідчого управління та Управління боротьби з наркозлочинністю в Київській області ДБН Національної поліції України із залученням бійців полку поліції особливого призначення Київщини за процесуального керівництва Офісу Генерального прокурора України.

У дома в хлопця працівники поліції провели санкціонований обшук. Під час його правоохоронці вилучили лабораторне обладнання для виготовлення солей "Alfa-PVP", 73 літри психотропної речовини "Alfa-PVP", 840 грамів психотропної речовини "амфетамін", 350 грамів "канабісу", а також 32 літри прекурсорів. Вартість вилученого за цінами чорного ринку становить близько 10 мільйонів гривень.

У поліції розповідають, що хлопець купляв прекурсори в Інтернеті, а готові речовини в подальшому продавав наркозалежним особам.

Також наразі правоохоронці встановлюють спільників молодика, причетних до протиправної діяльності. Ще відомо, що юнаку загрожує позбавлення волі на строк від дев‘яти до дванадцяти років з конфіскацією майна.

Нагадаємо, що митники виявили наркотики в міжнародному відправленні з Великобританії, яке прямувало до жителя Борисполя.

Читати "Моя Київщина" у Facebook