#

Мешканка Немішаєвської ОТГ вирощувала у теплиці коноплю (ФОТО)

08.10.2021 09:40
Мешканка Немішаєвської ОТГ вирощувала у теплиці коноплю (ФОТО)
Фото з місця події

У селі Микуличі Немішаєвської ОТГ жінка облаштувала теплицю у якій вирощувала коноплю

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на сторінку "Бучанське районне управління поліції ГУНП в Київській області" у Facebook.

Поліцейські відділення поліції №2 Бучанського районного управління поліції під час проведення санкціонованого обшуку виявили у жительки сеоа Микуличі посів рослин наркотичного походження.

35-річна жінка на території приватного домоволодіння облаштувала теплицю у якій вирощувала наркозілля для власного вжитку. Також поліцейські виявили в одній із кімнат будинку паперові згортки та поліетиленові пакетики з сухою подрібленою речовиною конопель.

За даним фактом правоохоронцями відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст. 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає штраф від п'ятидесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправними роботамина строк до двох років, або арешт на строк до шести місяців, або обмеження волі на строк до трьох років, або позбавлення волі на той самий строк.

Усі вилучені наркотичні речовини направлено для проведення експертиз.

Нагадаємо, що 12 вересня у селі Микуличі поблизу озера "Біла скала" кінь упав у підземний колектор.


Читати "Моя Київщина" у Facebook