#

Міни на підлозі та канабіс "на виніс": один день із роботи переяславської поліції (ФОТО)

02.02.2021 09:40
Міни на підлозі та канабіс "на виніс": один день із роботи переяславської поліції (ФОТО)
Фото з мережі інтернет

У Переяславі та районі за день було скоєно одразу три злочини: два з них стосуються збереження наркотиків та один – крадіжка телекомунікаційного кабелю

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на пресслужбу Переяславського відділу поліції.

На минулих вихідних поліція з’ясувала, що житель Переяславщини тримав дома протитанкові міни. Після обшуку у нього також виявили патрони, речовину, зовні схожу на канабіс та речовину, зовні схожу на амфетамін.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами)Кримінального кодексу України.

Також тих вихідних під Переяславом чотири чоловіка намагались демонтувати телекомунікаційні кабелі. Свідками цього стали бориспільські поліцейські. Вони вилучили автівку та прилад для пошуку кабелю.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 185 (кражіка) Кримінального кодексу України.

Іще під час патрулювання в селі Ковалин на Переяславщині працівники поліції виявили чоловіка, який поводив себе підозріло. Правоохоронці здійснили поверхневу перевірку останнього і знайшли у нього політиленовий пакунок з речовиною, зовні схожою на канабіс.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 309 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) Кримінального кодексу України.

Нагадаємо, що 31 січня на території Білоцерківського району працівники поліції під час патрулювання зупинили трьох водії, які мали підробленні документи.

 


Читати "Моя Київщина" у Facebook