#

Міністерство аграрної політики та КОДА підписали Меморандум про співпрацю

30.06.2021 18:55
Міністерство аграрної політики та КОДА підписали Меморандум про співпрацю
Фото з мережі Інтернет

Після відкриття ринку землі громади матимуть зворотній зв’язок для вирішення питання, пов’язаних з земельною реформою, для цього Всеукраїнська Асоціація Громад, Міністерство аграрної політики і продовольства та КОДА підписали Меморандум про співпрацю

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням  на пресслужбу Всеукраїнської Асоціації Громад.

Мета і завдання документа -  консолідація зусиль для реалізації земельної реформи, зворотній зв’язок про системні проблеми, які є в місцевого самоврядування сільських територій для негайного і своєчасного їх вирішення.

Як зауважив Голова Всеукраїнської Асоціації Громад Микола Фурсенко навіть з відкриттям ринку землі чимало питань залишаються невирішеними, тому така співпраця центральної і місцевої влад важлива.

Перший заступник виконавчого директора ВАГ, голова Всеукраїнського Конгресу Фермерів Іван Слободяник наголосив, що меморандум з Київською ОДА - перший із запланованих ВАГ, далі аналогічні документи підписуватимуть з іншими обласними держадміністраціями.

Він також додав, що те, що ця ініціатива починається з Київщини має бути сигналом для всіх областей, адже в подальшому будемо далі працювати над прямою комунікацією влад усіх рівнів.

Також нагадаємо, що керівницю театру-студії "Сяйво" із села Хотів Обухівського району нагородили Премією голови КОДА.

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: