#

Міністр Аваков до Дня поліції взяв участь в урочистих заходах на Київщині (ФОТО)

05.07.2021 20:40
Міністр Аваков до Дня поліції взяв участь в урочистих заходах на Київщині (ФОТО)
Фото з місця події

Сьогодні, 5 липня, на території Національної академії внутрішніх справ у селі Віта Поштова відбулися урочистості з нагоди Дня Національної поліції України за участю президента, міністра Авакова та інших посадовців

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на портал МВС.

Міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков зазначив, що Національна академія внутрішніх справ як відомчий навчальний заклад уже багато років є невід'ємною складовою системи підготовки персоналу для різних підрозділів МВС України.

Це сучасний заклад вищої освіти європейського зразка, який здійснює інноваційну освітню діяльність, проводить фундаментальні та прикладні наукові дослідження.

Міністр похвалив роботу викладачів закладу:

Ось вона молода, красива, амбітна наша нова поліція! Щира подяка викладачам та працівникам академії, яка сьогодні святкує своє 100-річчя. Фахово підготовлені працівники - надважлива інвестиція розбудови Національної поліції. Вітаю хлопців і дівчат, які вибрали для себе цю складну та гідну життєву справу – служити Закону та захищати людей.

Нагадаємо, що із нагоди Дня Національної поліції України Андрія Нєбитова нагородили орденом "За заслуги перед Київщиною".



Читати "Моя Київщина" у Facebook