#

Міноборони зареєструвало ділянку в Дмитрівській ОТГ

28.08.2021 14:00
Міноборони зареєструвало ділянку в Дмитрівській ОТГ
Фото з мережі інтернет

У середу, 25 серпня, за Міноборони зареєстровано та присвоєно кадастровий номер на земельну ділянку загальною площею близько 120 га, що знаходиться у селі Капітанівка неподалік Києва

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на пресслужбу Міноборони

Ця земельна ділянка обліковується за Міноборони ще з 70-х років минулого століття. Її реєстрація почалася у 2018 році, однак була безуспішною у зв’язку з низкою перепон та бездіяльності зацікавлених осіб.

Попри спроби протиправного захоплення земель оборони, Управлінням нормативно-методичного забезпечення та моніторингу володіння, використання та розпорядження нерухомого майна і земель вдалося зареєструвати 122 га за оборонним відомством.

При цьому, завдяки вказаним діям вдалося запобігти неефективному використанню державних коштів у сумі 380 000 грн, які додатково планувалися на роботи з реєстрації вказаної ділянки.

За словами фахівців Управління, незважаючи на перешкоди, які чиняться в процесі реєстрації земель Міноборони, наразі ведуться активні роботи щодо реєстрації в кадастрі всіх земель, які обліковуються за МОУ.

Всі, без винятку, протиправні дії з розтрати державних коштів та бездіяльність, які шкодять інтересам держави та Міністерству оборони України будуть попереджені.

Нагадаємо, що органічну лохину рекордного розміру – 3,5 см – виростили на господарстві BigBlue у селі Хмільна Бучанського району.

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: