#

Між громадами Київщини та Сілезії створять ще більше побратимств

18.01.2024 15:50
Між громадами Київщини та Сілезії створять ще більше побратимств
Фото з місця події

Вчора, 17 січня, вчетверте поновили Угоду про Польсько-Українську кооперацію між Сілезькою Спілкою ґмін і повітів та Київським регіональним відділенням Асоціації міст України

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на допис міського голови Бучі Анатолія Федорука.

Домовленості були вперше підписані у 2014 році. Цього разу додали новий напрямок, який стосується підтримки у  відновленні міст. Запланували також створити ще більше побратимств між громадами Київщини та Сілезії. 

Польські міста та повіти прийняли та допомогли українським громадянам у складні часи, особливо в часи окупації півночі України, та продовжують допомагати у гуманітарних та соціальних питаннях. Український народ щиро вдячний їм за це. 

Для підписання угоди в Україну прибули Піотр Кучера — Голова правління Сілезької Спілки ґмін і повітів, Даріуш Скроболь — Член Правління  Сілезької Спілки ґмін і повітів та мер нашого міста-побратима Пщини. А також виконавчий директор Сілезької Спілки ґмін і повітів Вітольд Магришь.

Нагадаємо, що викладачі Бучанської дитячої школи мистецтв імені Левка Ревуцького отримали Гран-прі на Міжнародному конкурсі мистецтв "Талант року".

Читати "Моя Київщина" у Telegram