#

Міжнародна інвестиційна компанія закупила обладнання для Київської обласної лікарні (ФОТО)

17.05.2022 18:20
Міжнародна інвестиційна компанія закупила обладнання для Київської обласної лікарні (ФОТО)
Фото з місця події

Міжнародна інвестиційна компанія "Freedom Finance Europe Ltd" допомогла Київській та ще двом обласним лікарням з обладнанням

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина".

У партнерстві з українським благодійним фондом "Твоя Опора" компанія "Freedom Finance Europe Ltd" закупила медичне обладнання для українських дитячих лікарень на суму 9,5 мільйонів гривень. Обладнання вже працює на Київщині, Дніпропетровщині та Миколаївщині.

Зокрема, у лікарню на Київщині закупили чотири комплекти приліжкових моніторів пацієнта PVM-2703, один приліжковий монітор пацієнта PVM-2703 з капнографом. Це обладнання дозволяє моніторувати основні параметри стану пацієнта: артеріальний тиск, сатурацію крові, частоту дихання, частоту пульсу, температуру тощо. Ці монітори важливі для пацієнтів, які знаходяться у важкому стані і потребують ретельного контролю.

Також було придбано два комплекти мобільних світильників, які допомагають медичному персоналу проводити медичні заходи для лікування та хірургічного втручання.

Засновниця благодійного фонду "Твоя опора" Валерія Татарчук пояснила:

Це дуже важливе обладнання, яке допоможе врятувати багато життів наших маленьких українців. Ми не перестаємо дякувати нашим міжнародним партнерам за їхню небайдужість у такий важкий для нас час.

Генеральний директор "Фрідом Фінанс Україна" Марина Бартошек додала:

Ми розуміємо, що діти – це наше майбутнє. Й особливо щемно, коли бачиш, що наймолодші безвинні українці страждають від російської агресії. Щиро віримо, що нова медична техніка допоможе врятувати не одне маленьке життя. А ще дуже чекаємо дня, коли з кожного куточка нашої України будемо чути радісні вигуки дорослих і діток про нашу з вами перемогу.

Нагадаємо, що по населених пунктах Київщини курсує пересувна медична амбулаторія. 



Читати "Моя Київщина" у Telegram