#

Молодик із Бориспільщини збував наркотики по всій Україні – розпочато провадження (ФОТО)

07.03.2023 11:50
Молодик із Бориспільщини збував наркотики по всій Україні – розпочато провадження (ФОТО)
Фото з місця події

Поліція Київщини викрила 20-річного жителя Бориспільского району, який через телеграм-канали та поштові відділення розповсюджував наркотичні засоби і психотропні речовини по всій території України

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на пресслужбу поліції Київщини.

Встановлено, що зловмисник отримував психотропи від адміністратора і збував так само через телеграм-канали. Чоловіка затримали при спробі чергового відправлення замовлення на одному з поштових відділень. Під час обшуку правоохоронці виявили у нього канабіс, зіп-пакети та електронні ваги.

У результаті проведених заходів працівники управління боротьби з наркозлочинністю Київщини перекрили канал надходження наркотичних засобів і психотропних, а також скерували листи до відділу протидії кіберзлочинам в Київській області задля блокування причетних до схеми розповсюдження телеграм-каналів.

Слідчі відкрили кримінальне провадження за фактом збуту наркотиків [ч.2 ст.307 ККУ]. Згідно статті, максимальний термін покарання може становити 10 років ув’язнення.

Нагадаємо, що у Бориспількому та Броварському районах відкрили "класи безпеки" у Березанському ліцеї №3 та Новоолександрівському НВК.



Читати "Моя Київщина" у Telegram