#

Молодики, які розтрощили вагон потяга на Київщині, отримали підозри (ВІДЕО)

17.11.2023 19:00
Молодики, які розтрощили вагон потяга на Київщині, отримали підозри (ВІДЕО)
Фото з місця події

Поліція Київщини повідомила про підозру групі молодиків, які розтрощили вагон потягу сполученням Київ-Яготин наприкінці жовтня

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на пресслужбу поліції Київщини.

Як встановило слідство, група молодих людей відірвали частини м'яких сидінь та кватирку верхнього вікна в останньому вагоні електропотяга

Один із неповнолітніх відірвав сидіння та забрав із вагону дві його частини разом із верхньою частиною вікна, які в заховав. Інший підліток брав участь у пошкодженні сидінь, одне з яких викинув через вікно. Ще один молодик з хуліганських мотивів зірвав стоп-кран, чим безпричинно зупинив потяг.

Правоохоронці встановили, що причетними до правопорушення виявились 10 жителів Бориспільського району та столиці, віком від 13 до 21 років. Слідчі Бориспільського управління поліції повідомили трьом фігурантам про підозру (ч. 2 ст. 296 ККУ). Санкція статті передбачає покарання від обмеження до позбавлення волі на строк до чотирьох років.

Також за неналежне виконання батьківських обов'язків на батьків підлітків складені адміністративні матеріали (ч. 3 ст. 184 КУпАП).

Нагадаємо, що у селі Квітневе сталася ДТП за участі двох автівок.


Читати "Моя Київщина" у Telegram