#

"Моя Київщина" закликає до допомоги армії та постраждалим

26.04.2022 13:00
"Моя Київщина" закликає до допомоги армії та постраждалим
Фото з мережі інтернет

"Моя Київщина" закликає небайдужих долучитися до вирішення нагальних проблем, що зараз постали у столичному регіоні

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина".

Після вторгнення російської армії в Україну редакція "Моєї Київщини" вирішила самотужки допомагати українським військовим. Зокрема, захисникам було передано:

  • Джип підвищеної прохідності (для одного зі спецпідрозділів);
  • Редакційний мікроавтобус (підрозділу територіальної оборони одного з районів Київщини);
  • Редакційні кошти (на купівлю дрона в один із підрозділів Бориспільщини). 

Зараз, коли окупанти вибиті зі столичної області, перед нами постали нові серйозні завданняТому редакція звертається до всіх небайдужих громадян, щоб спільними зусиллями зробити добру справу. Допомоги терміново потребують жителі Бородянки та Макарова. Велика кількість людей не лише залишилася без житла, але й немає найелементарніших засобів для існування.

Зокрема, у містах наразі не лишилось необхідної кількості автомобілів швидкої допомоги. Тому ми вирішили зібрати на нього кошти, бо придбати його – це життєва необхідність.

Також редакція активно співпрацює з теробороною Київщини, зокрема, Бориспільского району, оскільки територія густозаселена та знаходиться під постійною небезпекою з харківського напрямку. Для цих підрозділів редакція хоче придбати мікроавтобус.

Для того, щоб допомогти нам у цій важливій справі, Ви можете надіслати гроші на карту нашого уповноваженого представника 4149 4998 0158 2451 ПриватБанк (Надія Савчук). Інформацію про надходження та використання коштів ми будемо оприлюднювати на нашому офіційному сайті. 

Нагадаємо, що напередодні Великодня Козинський гуманітарний штаб передав мешканцям Ірпеня та Бучі вантаж зі святковими пасками.

Читати "Моя Київщина" у Telegram