#

МВС урочисто нагородило охоронців порядку на Київщині (ФОТО, ВІДЕО)

27.08.2020 16:25
МВС урочисто нагородило охоронців порядку на Київщині (ФОТО, ВІДЕО)
Фото з місця події

Сьогодні, 27 серпня, у Головному управлінні поліції Київщини відбулися урочистості, на яких правоохоронців нагородили нагрудними знаками, грамотами та подяками від імені керівництва Міністерства внутрішніх справ, Національної поліції України та керівництва поліції Київщини

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на сторінку "Поліція Київської області" у Facebook.

На урочистостях був присутній очільник поліції Київщини Андрій Нєбитов, який звернувся до поліцейських із привітальним словом та наголосив на важливості роботи правоохоронних органів, особливо в період карантину.  

Після привітання відбулося вручення працівникам поліції нагрудних знаків, грамот та подяк від імені керівництва Міністерства внутрішніх справ, Національної поліції України та керівництва поліції Київщини.

А родзинкою привітань стало нагородження дівчини інспектора-кінолога за І місце у відкритому "Кубку Незалежності" з гирьового спорту. 

Наприкінці заходу керівник поліції зазначив, що попереду відповідальний період – виборча кампанія і такі випробування  правоохоронці повинні пройти на високому рівні.

Нагадаємо, що правоохоронці Києво-Святошинського відділу поліції затримали 39-річного боярчанина, який займався продажем наркотиків.





Читати "Моя Київщина" у Facebook