#

На асфальтування доріг Київщини витратять 1,2 млрд грн

13.05.2021 15:15
На асфальтування доріг Київщини витратять 1,2 млрд грн
Фото з мережі Інтернет

Цьогоріч на дорогах Київщини планують прокласти 60 км нового асфальтного покриття в рамках програми Президента України Володимира Зеленського "Велике будівництво"

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням  на пресслужбу КОДА.

Очільник Київської облдержадміністрації Василь Володін розповів, що наразі на всіх об’єктах, за якими заключені договори з підрядниками, розпочаті та тривають ремонтні роботи. Загалом цьогоріч плануємо охопити в області 47 об’єктів дорожньої інфраструктури. На це передбачено 1,2 млрд грн. Завдяки цьому покращимо умови проїзду в наших громадах і сільській місцевості.

Йдеться про 41 проєкт із капітального ремонту, чотири об’єкти з поточного середнього ремонту та ще по одному з реконструкції та нового будівництва.

На трьох об’єктах  будівельні роботи вже встигли повністю завершити. Йдеться про поточний середній ремонт дороги Глибоке – Городище – /Н-08/, а також капітальні ремонти по вул. Піщана та вул. Шевченка в с. Трушки Білоцерківського району, – додав Василь Володін.

Також нагадаємо, що в Обухівському районі Київщини між трьома селами – Круглик, Кременище і Ходосівка, що входять до Феодосівської громади – ремонтують дорогу.

Читати "Моя Київщина" у Telegram