#

На Бахмутському напрямку загинув молодий фастівчанин

26.10.2022 18:00
На Бахмутському напрямку загинув молодий фастівчанин
Фото загиблого фастівчанина

У нерівному бою з ворогом на Бахмутському напрямку 22 жовтня загинув фастівчанин, Герой Олександр Сивоконь

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на "Фастів City".

22 жовтня у нерівному бою з противником, мужньо боронячи рідну землю на Бахмутському напрямку, загинув смертю Героїв фастівчанин Олександр Сивоконь. Маючи військовий досвід, він на початку широкомасштабного вторгнення добровольцем став до лав Збройних сил України та захищав рідну державу.

Олександр Сивоконь народився у Фастові 23 липня 1995 року. Отримавши ступінь бакалавра, усвідомлюючи силу ворога, добровольцем пішов на службу до української армії. Був призваний в 36-ту бригаду морської піхоти 2017 року. Мав три ротації. Після служби, наприкінці 2020 року, повернувся додому.

У перші дні широкомасштабного вторгнення знову став до лав Збройних сил України – служив у 80-й бригаді. Користувався авторитетом серед побратимів, був справедливим та завжди знаходив слова підтримки для тих, хто їх потребував. Був мужнім та сильним, чесним та відвертим. Був справжнім.

В Олександра залишилися мама, бабуся, прабабуся, брат, тітка, дядько, який є військовослужбовцем, рідні та друзі.

Церемонія прощання з Олександром відбудеться орієнтовно у п’ятницю, 28 жовтня, о 10:00 вдома та о 12:00 біля храму св. Миколая, що на площі Перемоги.

Нагадаємо, що понад 5 місяців рідні не можуть достойно поховати фастівчанина Дмитра Черненка, який поклав своє життя, захищаючи Україну.

Читати "Моя Київщина" у Facebook