#

На базарах Білоцерківщини продають цигарки без ліцензії (ВІДЕО)

03.07.2021 15:30
На базарах Білоцерківщини продають цигарки без ліцензії (ВІДЕО)
Фото з мережі Інтернет

Депутат Білоцерківської районної ради Володимир Бабенко відреагував на продаж безакцизних цигарок на території Білої Церкви та міста Узин

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на відео Олександра Коломійця в YouTube.

Володимир Бабенко розповів, що ще в березні 2021 року до нього звернулися фізичні особи-підприємці та повідомили, що на території Білоцерківського району невідомі особи організували зберігання та продаж тютюнових виробів без отримання відповідних дозволів та ліцензій на заняття такою діяльністю.

Білоцерківський приватний підприємець Олександр Коломієць висловився з цього приводу:

Чому одні купляють ліцензію на торгівлю цигарками та алкоголем, а інші просто з ларьків торгують усим, чим хочуть? І хто такі ці "ІНШІ", у них якісь спец.розрішення, плащі невидимки, їхні ларьки стоять на землях іншої держави чи там діють інші закони?

Депутат відреагував на цю ситуацію і вирішив звернутися з відповідними зверненнями до начальника Головного управління Національної поліції в Київській області Андрія Нєбитова, керівника Білоцерківської окружної прокуратури Михайла Римара, начальника Головного управління ДПС у Київській області Олени Виноградової та до Головного управління СБУ в Києві та Київській області.

Нагадаємо, що в місті Біла Церква 5 липня з нагоди 6-ї річниці створення Національної поліції України пройдуть заходи.

Читати "Моя Київщина" у Telegram