#

На Білоцерківщині 8-річний хлопчик намагався вистрибнути з вікна школи

01.10.2020 15:10
На Білоцерківщині 8-річний хлопчик намагався вистрибнути з вікна школи
Фото з мережі Інтернет

Сьогодні, 1 жовтня, у селі Піщана Білоцерківського району школяр здійснив спробу вистрибнуи з вікна, після чого втік з навчального закладу в невідомому напрямку

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на сторінку " Патрульна поліція Білої Церкви" у Facebook.

Зазначимо, що на лінію "102" звернулася схвильована вчителька. Зі слів жінки, її учень намагався стрибнути з вікна. Після чого втік зі школи в невідомому напрямку. Батьків одразу ж повідомили про подію.

Охоронці порядку зв'язалися з вчителем та розпитали, як виглядає хлопчик. Кілька хвилин й інспектори помітили біля дороги заплаканого 8-річного хлопчика.

Під час спілкування дитина зізналася, що боїться повертатись до навчального закладу. До службового автомобіля хлопчик сідати також відмовлявся. Отож, вони з патрульним пішки дійшли до школи, куди вже викликали працівників ювенальної превенції.

Правоохоронці закликають вчителів бути дуже обережними, адже діти дуже рухливі та імпульсивні, багато з них не вміють передбачати небезпеку.

Нагадаємо, що 30 вересня білоцерківські правоохоронці на 19 км автодороги Київ — Одеса, поблизу села Гостра Могила, на землі виявили людину похилого віку та повернули дідуся додому.

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: