#

На Білоцерківщині чоловіки підпалили товариша та кинули до ями (ФОТО)

01.12.2021 16:40
На Білоцерківщині чоловіки підпалили товариша та кинули до ями (ФОТО)
Потерпілий

На Білоцерківщині тиждень тому двоє товаришів запросили третього до гаражного приміщення, де разом розпивали спиртні напої

Як  повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на Національну поліцію Київської області, під час розпиття спиртних напоїв між ними виникла суперечка, в результаті якої чоловіки облили 50-річного жителя села Матюші бензином, підпалили та штовхнули до ями.

Згодом слідчі з'ясували, що між чоловіками виникла сварка через те, шо запрошений товариш начебто обіцяв в минулому відремонтувати мопед одного з них, але так цього і не зробив.

Далі 37-річний господар взяв з полиці гаража скляну банку, в якій був бензин та вилив його на голову гостю. На допомогу одразу поспішив 44-річний товариш, який за допомогою запальнички підпалив потерпілого та штовхнув його до оглядової ями гаражного приміщення.

Зі слів лікарів, чоловік отримав приблизно 14% опіків 2-3 ступеню обох верхніх кінцівок та голови. Нині він знаходиться у Білоцерківській міській лікарні № 2.

Слідчі за процесуальним керівництвом Білоцерківської окружної прокуратури повідомили про підозру обом чоловікам за ч. 2 ст.121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавленням волі на строк від семи до десяти років.

Нагадаємо, що 28 листопада у місті Біла Церква невідомі особи на вулиці Декабристів поранили собаку.


Читати "Моя Київщина" у Facebook