#

На Білоцерківщині чоловіки попри заборону ловили рибу сітками

27.05.2021 15:25
На Білоцерківщині чоловіки попри заборону ловили рибу сітками
Фото з місця події

Учора, 26 травня, на Білоцерківському водосховищі біля селі Глибічка спіймали трьох рибних браконьєрів

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на сторінку "Київський Рибоохоронний Патруль" у Faсebook.

Зауважується, що рибпатрульні Київщини відреагували на звернення, яке надійшло на "гарячу лінію" від працівників Білоцерківського РУП, які спільно з ГО "АвтоЄвроСила" викрили грубе порушення Правил рибальства.

Прибувши на місце події, держінспектори виявили трьох громадян, які в ході нересту здійснювали вилов риби з човна за допомогою двох сіток. У такий незаконний спосіб добули: окунь - 14 екз., плітка - 10 екз., карась сріблястий - 3 екз., раки – 2 екз. та по 1 екз. сазана, ляща і йоржа звичайного, загальною вагою 3 кг. Сума збитків розрахована відповідно до такс і становить 1 683 грн.

На місце події було викликано слідчо-оперативну групу та вирішується питання про відкриття кримінального провадження за ст. 249 ККУ (незаконне зайняття рибним промислом). Рибу, сітки та човен вилучено працівниками поліції.

Нагадаємо, що нещодавно у Фастові працівники поліції спільно з представниками Київського рибоохоронного патруля спіймали браконьєра.

Читати "Моя Київщина" у Telegram