#

На Білоцерківщині громадянка рф намагалася підкупити поліцейського

12.01.2023 14:30
На Білоцерківщині громадянка рф намагалася підкупити поліцейського
Фото з місця подій

Правоохоронці Білоцерківщини скерували до суду обвинувальний акт щодо громадянки російської федерації, яка намагалася підкупити поліцейського

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на спільноту "Поліція Київської області" у Facebook.

45-річна уродженка російської федерації передала одному з керівників поліції Білоцерківщини хабар у розмірі 25 тисяч гривень із метою приховання факту складання на неї адміністративних протоколів за порушення правил торгівлі алкогольними напоями [ч.1 ст.156, ч.1 ст.164 КУпАП]. Також із ціллю укриття протермінованої тимчасової посвідки перебування на території України. 

Викрили злочинну діяльність правопорушниці працівники УВБ в Київській області  Департаменту внутрішньої безпеки НПУ спільно з співробітниками слідчого управління та Білоцерківського управління поліції Київщини.

Слідчі скерували до суду обвинувальний акт за пропозицію, обіцянку або надання неправомірної вигоди службовій особі  [ч. 3 ст. 369 ККУ]. Фігурантці загрожує до 8 років позбавлення волі.

Нагадаємо, що 30 грудня поблизу села Шкарівка Білоцерківського району при виїзді на автодорогу Київ-Одеса трапилася ДТП.


Читати "Моя Київщина" у Facebook