#

На Білоцерківщині крадій проломив голову поліцейському (ФОТО)

21.04.2021 19:00
На Білоцерківщині крадій проломив голову поліцейському (ФОТО)
Фото з мережі інтернет

Правоохоронець Білоцерківського районного управління поліції під час затримання злочинця за грабіж отримав черепно-мозкову травму

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на сторінку Білоцерківського районного управління поліції у Facebook.

За словами правоохоронців, до них звернулась жінка, яка заявила про крадіжку шкатулки із золотими прикрасами з її помешкання. Поліція в ході розшукових заходів за лічені години встановила ймовірного крадія. Ним виявився 34-річний мешканець села Вербове, який вже мав проблеми з законом.

Коли працівники поліції приїхали до помешкання злодія, чоловік поводив себе агресивно, а згодом взагалі накинувся на правоохоронця та вдарив його у ліву частину обличчя. Лікарі діагностували у поліцейського закриту черепно мозкову травму, струс головного мозку та забійну рану голови і госпіталізували його.

Зловмисника затримали. Йому повідомили про підозру за насильство щодо працівника правоохоронного органу (санкція статті передбачає обмеження волі на строк до п'яти років або позбавлення волі на той самий строк) та за крадіжку (санкція статті передбачає ув’язнення на строк від трьох до шести років)

Нагадаємо, що у місті Бровари поліція затримала крадія, який із початку 2021 року викрадав самокати вмісті та районі.



Читати "Моя Київщина" у Facebook