#

На Білоцерківщині молодики поцупили мотоцикл через помсту

19.01.2022 13:00
На Білоцерківщині молодики поцупили мотоцикл через помсту
Фото з місця події

Два молодики із села Трушки на Білоцерківщині викрали у знайомого мотоцикл, щоб помститися

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на сторінку "Поліція Київської області" у Facebook.

Два товариші віком 16 та 24 років вважали, що односельчанин розповсюджував по селу про них неправдиві чутки. Вони прийшли до нього додому, але чоловіка вдома не було. Тому юнаки вирішили помститись, заволодівши мотоциклом з подвір'я.

15 січня близько 13-ї години до поліції Білоцерківщини надійшло повідомлення про зникнення з подвір'я приватного будинку мотоциклу з коляскою. Викрадений двоколісний транспорт оперативники знайшли в одному із дворів того ж села. Мотоцикл доправили на майданчик тимчасового зберігання транспортних засобів.

Наразі слідчі за процесуальним керівництвом Білоцерківської окружної прокуратури повідомили обом фігурантам про підозру за ч.2 ст.289 (Незаконне заволодіння транспортним засобом) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від п'яти до восьми років з конфіскацією майна або без такої.

Нагадаємо, що 11 січня п’яний водій, тікаючи від поліцейських, одному із них завдав тілесних ушкоджень, а після того врізався у паркан та дерево.

Читати "Моя Київщина" у Telegram