#

На Білоцерківщині обласний музей презентував фотодокументальну виставку

26.02.2021 17:25
На Білоцерківщині обласний музей презентував фотодокументальну виставку
Фото з місця події

Комунальний заклад Київської обласної ради "Білоцерківський краєзнавчий музей" відкрив фотодокументальну виставку "26 лютого - День кримського спротиву російській окупації"

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на пресслужбу Київської обласної ради.

Виставка формує хронологію подій та яскраво висвітлює беззаконня, свавілля й агресію російських військ під час анексії Криму. Саме цього дня, 7 років тому, в Сімферополі біля будівлі кримського парламенту відбувся мітинг кримських татар і проукраїнських активістів на підтримку територіальної цілісності України. 15 тисяч людей вийшли, аби сказати "ні" російській окупації Криму.

Наразі корінне населення півострова так само прагне повернутися до складу України та засуджує неправомірні дії збоку країни-агресора.

Метою виставки є формування об’єктивної оцінки історичних подій та фактів, а також виховання у відвідувачів патріотичних почуттів, усвідомлення єдності України та відповідальності за збереження її цілісності.

Також нагадаємо, що в мережі з'явилися скарги від мешканця села Голодьки Білоцерківського району про бездіяльність сільського голови.

Читати "Моя Київщина" у Telegram