#

На Білоцерківщині та Фастівщині відкрилися нові поліцейські станції

29.11.2021 18:55
На Білоцерківщині та Фастівщині відкрилися нові поліцейські станції
Фото з місця події

Сьогодні, 29 листопада, на території Білоцерківського та Фастівського районів відкрилися поліцейські станції, на службу до яких вже заступили офіцери

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на сторінку “Поліція Київської області” у Facebook.

В урочистостях взяли участь керівник Головного управління поліції Київщини Андрій Нєбитов, керівництво Фастівського та Білоцерківського районних управлінь поліції, а також голови територіальних громад та представники місцевого самоврядування.

Очільник поліції Київщини наголосив, що основним завданням поліцейських офіцерів громади є піклування про безпеку громадян 24/7. Завдяки тому, що вони працюють на місці, вони матимуть змогу своєчасно розв'язувати проблеми громадян. Така співпраця дозволить підвищити рівень довіри до поліції та стане запорукою безпеки населення.

На службу до Білоцерківської ТГ заступив старший лейтенант поліції Тимощук Валерій Миколайович, а безпека жителів Боярської територіальної громади буде у руках майора поліції Андрущенка Олександра Івановича. Також голова Гатненської ТГ презентував службове авто для поліцейських офіцерів громади Чабанівської ТГ.

Офіцери громади завершили спеціальне навчання, отримали відповідні сертифікати, помпові рушниці та ключі від службових автомобілів.

Нагадаємо, що під Києвом поліція "накрила" підпільний центр із виготовлення фейкових документів.

Читати "Моя Київщина" у Facebook