#

На Білоцерківщині відбулося урочисте відкриття одразу двох поліцейських станцій (ВІДЕО)

03.02.2023 15:41
На Білоцерківщині  відбулося урочисте відкриття одразу двох поліцейських станцій (ВІДЕО)
Фото з місця подій

Відтепер Сквирська та Ковалівська територіальні громади мають своїх поліцейських офіцерів, які успішно завершили навчання, отримали відповідні сертифікати, помпові рушниці та ключі від службових автомобілів

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина".

Зазначимо, що на заході були присутні очільник поліції Київщини Андрій Нєбитов, співробітники управління превентивної діяльності, начальник Білоцерківського управління поліції Михайло Пелех, представники місцевої влади та старости сіл.

У Ковалівській громаді поліцейським офіцером став капітан поліції Олег Ступак, який обслуговуватиме 9 населених пунктів. Громада та керівництво Нацполіції забезпечили офіцера усіма необхідними засобами для виконання покладених обов'язків у цілодобовому режимі.

Депутат Київської обласної ради та гендиректор агрофірми "Світанок" Андрій Засуха зазначив, що це перша, але не остання поліцейська станція в Ковалівці. 

Сквирська територіальна громада під надійним захистом одразу двох лейтенантів поліції, Володимира Колосова та Дмитра Толяровського, яким також вручили зброю та ключі від службового автомобіля. Ці офіцери будуть нести службу у селі Шамраївка та чотирьох старостинських округах.  

Очільниця Сквири Валентина Левіцька розповіла:

Ми втілюємо цей проєкт для того, щоб створити разом із поліцією безпекове середовище для жителів громади. Особливо зараз, під час військового стану…

Як для Київщини, так і для всієї України, проєкт "Поліцейський офіцер громади" став флагманським та тільки нарощує темпи впровадження.




Читати "Моя Київщина" у Facebook