#

На Білоцерківщині відкрили дві поліцейські станції (ФОТО)

02.02.2023 20:00
На Білоцерківщині відкрили дві поліцейські станції (ФОТО)
Фото з місця події

Сьогодні, 2 лютого, у Білоцерківському районі відбулося урочисте відкриття двох поліцейських станцій у Сквирській та Ковалівській територіальних громадах

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина".

На заході були присутні очільник поліції Київщини Андрій Нєбитов, співробітники управління превентивної діяльності, начальник Білоцерківського управління поліції Михайло Пелех, представники місцевої влади та старости сіл. 

Офіцери даних громад успішно завершили навчання, отримали відповідні сертифікати, помпові рушниці та ключі від службових автомобілів.  Очільник поліції в Київській області Андрій Нєбитов зауважив, що в часи війни безпека є ключовим фактором^

Безпека – це складовий фактор нашого життя. Тому, я дякую вам що ви обрали таку владу, яка переймається цими питаннями. Вистоїмо, переможемо і далі розбудовуватимемо нашу Україну.


У Ковалівській ТГ поліцейським офіцером громади став капітан поліції Олег Ступак, який обслуговуватиме 9 населених пунктів ТГ. Правоохоронець зазначив:

Від кількості населених пунктів для мене нічого не зміниться.  В межах своїх повноважень буду надавати правову та психологічну допомогу. Ми співпрацюємо з місцевою владою, ДФТГ, місцевими мешканцями, які усіляко допомагають у службових питання питаннях. Громада та керівництво Нацполіції забезпечили усіма необхідними засобами для виконання покладених на мене обов'язків.

В свою чергу депутат Київської обласної ради та гендиректор агрофірми "Світанок" Андрій Засуха зазначив, що попереду є великий проект із будівництва нового центру, який включатиме в себе  ЦНАП, пожежну та ще одну поліцейську станцію:

У нас 9 сіл, в яких проживає 7,5 тисяч людей, тож звичайно, чим більше в нас буде правоохоронців, тим краще буде ситуація з безпекою. Через рік-півтора ми зробимо таку станцію. Хотілося б, щоб на одного поліцейського громади було три села. Центральний пункт буде в Ковалівці, а менші ми можемо розмістити таким чином, щоб у офіцера громади була найзручніша та найкоротша логістика. 

Тим часом Сквирська територіальна громада під надійним захистом, але вже одразу двох лейтенантів поліції - Володимира Колосова та Дмитра Толяровського. Поліцейським також вручили ключі від службового автомобіля, помпову рушницю та оснащене сучасним обладнанням приміщення, яке допоможе поліцейським офіцерам виконувати свої обов'язки.

Окрім цього, як зазначив Андрій Нєбитов, Сквирський відділ поліції отримає додатковий патрульний автомобіль від Нацполіції України.  За підтримку програми "Поліцейський офіцер громади" на знак вдячності очільник обласної поліції вручив головам територіальних громад листи-подяки за співпрацю та довіру.

Нагадаємо, що поліцейські Київщини опублікували фото з кількох ДТП, що трапилися в області протягом минулої доби, 1 лютого.


Читати "Моя Київщина" у Telegram