#

На Білоцерківщині зафіксували два випадки підробки водійських посвідчень

06.03.2023 13:20
На Білоцерківщині зафіксували два випадки підробки водійських посвідчень
Фото з місця подій

За два дні, 5 та 6 березня, у Білоцерківському районі патрульні виявили два випадки ймовірної підробки документів керманичами автівок

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на спільноту "Патрульна поліція Білої Церкви" у Facebook.

На 70 км автодороги М-05 "Київ – Одеса" під час перевірки документів водія автомобіля Audi, поліцейські помітили ознаки підробки: шрифт та бланк не відповідали стандартам. Окрім цього, посвідчення водія, яке надав чоловік, було зареєстровано на іншу особу жіночої статі.

Ще один випадок трапився на стаціонарному посту Білої Церкви, коли під час перевірки документів керманича авто Kia,інспектори встановили, що посвідчення водія містить ознаки підробки. Зокрема, розмитий шрифт, невідповідність жодному зразку в офіційному обігу на території України. Аналогічно з першим випадком, цей документ було зареєстровано на іншу особу жіночої статі.

На місця обох подій патрульні викликали слідчо-оперативні групи.

Нагадаємо, що "Моя Київщина" поспілкувалася з начальником відділення поліції  №2 Білоцерківського РУП, майором поліції Олександром Ковальчуком про те, як працює поліція Таращанської та Медвинської громад в умовах війни.

Читати "Моя Київщина" у Facebook