#

На Білоцерківщині запрацювала нова заправка (ФОТО)

17.08.2020 12:35
На Білоцерківщині запрацювала нова заправка (ФОТО)
Фото з першоджерела

У селищі Гребінки Білоцерківського району на автомагістралі Київ-Одеса запрацювала оновлена АЗС Shell

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина".

Зауважимо, що реконструкція цієї АЗС тривала пів року. Відтак, тепер на заправці Shell є нова літня тераса, дорожнє покриття. До того ж, на АЗС оновили дизайн та перепланували приміщення, а також розширили асортимент товарів, зокрема напоїв та їжі, й модернізували технологічне устаткування.

Оновлена АЗС мережі Shell є також і місцем відновлення сил водіїв на їх шляху до півдня України. Ми розширили асортимент продукції кафе DelibyShell, а на новій літній терасі водії зможуть скуштувати смачну каву та інші напої. Незмінною залишається лише висока якість пального Shell та обслуговування клієнтів, - зауважує Петер Керекдярто, генеральний директор "Shell Retail" в Україні. 

Варто зауважити, що протягом двох місяців із дати відкриття на АЗС Shell діятимуть різні акції та знижки.  

Слід сказати, що мережа АЗС Shell нараховує 132 станції у  20 областях України, а загалом в компанії працює близько 1500 осіб.

Нагадаємо, що працівники кримінальної поліції Білоцерківського відділу поліції на трасі Київ-Одеса, поблизу зупинки села Шкарівка виконували свої службові обов'язки, коли на них зненацька накинувся вихованець професійного бійцівського клубу та побив.

Читати "Моя Київщина" у Telegram