#

На Білоцерківщині затримали чоловіка, що погрожував підірвати бочки з пальним (ФОТО)

09.11.2020 19:12
На Білоцерківщині затримали чоловіка, що погрожував підірвати бочки з пальним (ФОТО)
Фото з мережі Інтернет

Нещодавно у селі Терезине Білоцерківського району поліція затримала зловмисника, що під дією наркотичних речовин збирався підірвати бочки з пальним

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на сторінку "Поліція Київської області" у Facebook.

Охоронець одного з сільськогосподарських підприємств у селі Терезине викликав поліцію у зв'язку з тим, що на територію установи пізно ввечері проник чоловік, став на бочки з пальним та погрожував їх підірвати. Коли патрульні прибули на місце події, то встановили, що на підприємстві зберігалось сім резервуарів наповнених паливом.

Зловмисником виявився один з працівників установи. Під час медичного обстеження з'ясувалось, що у момент вчинення зухвалих дій він перебував під дією канабісу та амфетаміну. Правоохоронці не знайшли у чоловіка вибухонебезпечних чи легкозаймистих предметів.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за частиною першою статті 296 Кримінального кодексу України (Хуліганство). Зухвальцю загрожує штраф від 500 до 1000 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або арешт на строк до шести місяців, або обмеження волі на строк до п'яти років.

Нагадаємо, що на Білоцерківщині ДСНСівці знищили майже дві сотні вибухонебезпечних предметів.


Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: