#

На благодійному турнірі зібрали майже 60 тисяч гривень для одужання бучанки

25.04.2018 16:54
На благодійному турнірі зібрали майже 60 тисяч гривень для одужання бучанки

Днями, в Українському гуманітарному інституті у Бучі  пройшов сьомий футбольний благодійний турнір "Грай заради життя"

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на "Офіційний сайт Бучанської міської ради".

Цього разу гроші збирали на лікування півторарічної Аліни Худоршак, яка потребує лікування за кордоном. Після обслідування у неї було виявлено пухлину в правому оці.

15 футбольних команд з різних міст змагалися між собою, щоб врятувати життя маленької жительки Бучі. За результатами турніру малий кубок виборола команда Українського адвентистського теологічного інституту. Великий кубок отримав клуб «Дмитрівка». Богдан Дідич був визнаний найкращим воротарем турніру, а Андрій Нацик і Сергій Супрунюк отримали звання кращих бомбардирів.

Окрім турніру діяв благодійний ярмарок, на якому можна було придбати різні солодощі та напої. Гості насолоджувалися великим різноманіттям запропонованих товарів та не шкодували коштів. Гроші з продажу також підуть на лікування Аліни.

Керівник молодіжного руху «Upsream», який є одним з організаторів благодійного турніру, Олег Боков, говорить: «Дуже радісно, що на подібні заходи приходить стільки людей різного віку. І особливо це надихає тоді, коли ці заходи проходять під егідою благодійності. Кожен має особливу можливість допомогти нужденним людям».

Капітан команди «Торнадо +», Руслан каже: «Ми приїхали пограти заради життя. Допомогти маленькій дівчинці подолати проблему, яка у неї».

На турнірі цьогоріч зібрали рекордну суму: 57500 грн, які вже пішли на допомогу маленької Аліни.

У ньому брала участь команда Бучанської міської ради, до складу якої входи працівники та депутати.

Нагадаємо, на минулому турнірі збирали кошти на лікування медсестри з дитячої поліклініки Бучі.

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: