#

На Богуславщині чоловік вчинив наругу над могилою учасника ООС

04.12.2020 16:30
На Богуславщині чоловік вчинив наругу над могилою учасника ООС
Фото з мережі Інтернет

У селі Ісайки Богуславського району зловмисник пошкодив місце поховання загиблого учасника операції Об’єднаних сил та знівечив пам’ятник сусідньої могили

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на сторінку "Богуславське відділення поліції" у Facebook.

Із заявами про це до поліції звернулись рідні померлих. Поліцейські встановили особу причетну до цього зухвалого злочину.

32-річний чоловік прийшов на місцеве кладовище та вживав там алкогольні напої. Тоді з хуліганських мотивів, поруч з місцем поховання загиблого бійця, він зухвало зламав дерев’яну жердину, на якій кріпився прапор України. Після цього вандал не зупинився – ногами розтрощив надгробок сусідньої могили та втік з місця події.

Наразі слідчі Богуславського відділення поліції зібрали достатньо доказів та за процесуальним керівництвом місцевої прокуратури повідомили вандалу про підозру за ч. 3 ст. 297 (Наруга над могилою, іншим місцем поховання або над тілом померлого) Кримінального кодексу України.

За скоєне йому загрожує обмеження волі на строк від чотирьох до п’яти років або позбавлення волі від чотирьох до семи років.

Також нагадаємо, що медвединський молодіжний проєкт "Молодіжний центр Молодь вТренді" став переможцем кращих практик молодіжної роботи 2020 року та отримав нагороду в номінації "Краща практика молодіжної роботи у малій громаді України".

Зображення може містити: одна або кілька осіб, люди стоять, сніг, надворі та природа

Читати "Моя Київщина" у Facebook