#

На Богуславщині побили та пограбували 18-річного юнака

09.07.2020 17:57
На Богуславщині побили та пограбували 18-річного юнака
Фото з мережі Інтернет

Учора, 8 липня, до Богуславського відділення поліції з повідомленням про грабіж звернувся 18-річний житель села Ісайки Богуславського району 

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на сторінку "Богуславське відділення поліції" у Facebook.

Поліція Богуславщини спільно з колегами з Черкащини оперативно затримали грабіжника. Працівники Богуславського відділення поліції за лічені години розкрили пограбування на Богуславщині.

Заявник повідомив, що на центральній вулиці села Ісайки неподалік свого будинку торгував харчовими продуктами. В цей час до нього на автомобілі підʹїхав невідомий чоловік, який його побив та пограбував. Зловмисник відібрав у потерпілого харчові продукти, електронну вагу, мобільний телефон.

Керівництво Богуславського ВП, працівники сектору кримінальної поліції, група швидкого реагування патрульної поліції, дільничні офіцери поліції спільно зі слідчо-оперативною групою швидко відреагували на повідомлення та всі виїхали на місце події.

Коли поліцейські прибули на місце опитати чоловіка, він надав точний опис зловмисника і показав напрям, куди він направився. По даному факту усі екіпажі сусідніх  районів, отримали орієнтування.

Спільними силами працівників Богуславського ВП  із працівниками сусіднього району – Лисянського ВП встановили особу причетну до злочину. 

Як з'ясували правоохоронці, зловмисником виявився  23 – річний житель Лисянського району. Викрадені речі вилучено. Зловмисника затримано згідно статті 208 КПК України. Слідчі розпочали кримінальне провадження за ч. 1 ст. 186 Кримінального кодексу України. Йдеться про грабіж. Санкція статті, зокрема, передбачає до чотирьох років позбавлення волі.

Нагадаємо, що 28 червня в селі Синиця Богуславського району невідь-чому загорівся легковик. 

Читати "Моя Київщина" у Telegram