#

На Бориспільщині агресивні нацгвардійці влаштували підпал трави (ФОТО, ВІДЕО)

07.05.2020 17:45
На Бориспільщині агресивні нацгвардійці влаштували підпал трави (ФОТО, ВІДЕО)
Фото з місця події

Стало відомо, що в селі Старе Бориспільського району солдати Нацгвардії вирішили підпалити сухостій на березі річки Карань, а на зауваження почали лаятися та ледь не побили очевидця

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на спільноту "dtp.kiev.ua" у Facebook та допис Устима Мельника у Facebook.

За інформацією першоджерела, Нацгвардія підтвердила належність солдатів-паліїв до їхніх лав. Однак, у Нацгвардії запевнили, що пожежі не сталося, оскільки бійці самотужки загасили сухостій. Керівництво нацгвардії запевняє, що від кого нацгвардійці отримали завдання прибирати поле і палити траву не знають, однак обіцяють з’ясувати.

Відомо, що паліії-гвардійці несуть службу на полігоні Нацгвардії у селі Старе. Однак, поле, де підпалили траву, розташоване за кілька кілометрів від полігону. Є інформація, що гвардійців на поля послали командири. Вони нібито отримали гроші від місцевих селян за прибирання на полях.

У мережі також з’явилося відео вибачення одного із солдатів за скоєний підпал сухої трави.

Нагадаємо, що на Бориспільщині неподалік села Іванків співробітник поліції обганяв інший автомобіль та не впорався з керуванням.


Читати "Моя Київщина" у Facebook