#

На Бориспільщині чоловік хотів приховати свою причетність до смерті товариша

01.12.2021 19:00
На Бориспільщині чоловік хотів приховати свою причетність до смерті товариша
Фото з місця подій

Нещодавно у селі Мартусівка Бориспільського району 27-річний житель Харківщини убив свого товариша, а поліції сказав, що до смерті призвів епілептичний напад

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на пресслужбу Національної поліції.

Про подію поліцію повідомили місцеві жителі. На місці правоохоронці виявили тіло невідомого чоловіка віком 35-45 років, на тілі якого були наявні тілесні ушкодження.

Поліцейські встановили, що загиблий чоловік проживав у підсобному приміщенні спільно із товаришем, який повідомив правоохоронцям про те, що у чоловіка нібито стався епілептичний напад, у результаті якого він впав і почав битися головою об каміння.

Однак, після проведення розтину стало відомо, що до смерті призвели травми, спричинені побиттям. Згодом було встановлено, що між чоловіками сталася сварка напередодні ввечері, після спільного вживання алкоголю. Тоді зловмисник і наніс множинні удари товаришу.

Поліцейські затримали правопорушника, у скоєному злочині він зізнався.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч 2 ст 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Зловмиснику загрожує покарання  у вигляді позбавлення волі на строк від семи до десяти років.

Наразі поліцейські проводять заходи для встановленню особи померлого. 

Досудове розслідування триває.

Нагадаємо, що під Борисполем у ДТП постраждав молодик.

Читати "Моя Київщина" у Telegram