#

На Бориспільщині фермер відкрив стрілянину по машинах виконавчої служби

07.07.2023 18:00
На Бориспільщині фермер відкрив стрілянину по машинах виконавчої служби
Фото з мережі інтернет

Учора, 6 липня, у Світанку (Циблівська ТГ) на території фермерського господарства його директор кілька разів вистрілив у техніку приватних виконавців

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на "Інформатор".

Приватні виконавці намагалися реалізувати рішення щодо вилучення майна, за яке 57-річний фермер не сплатив борги. Вони прибули у межах виконавчого провадження. Власник ферми кілька разів вистрілив із карабіна в техніку представників служби - авто Dаf Xf та Scania. Ними виконавці намагалися вивезти вилучене майно.

Внаслідок стрілянини пошкоджені колеса вантажівок. Ніхто з людей не постраждав. За цією справою відкрили кримінальне провадження за ч. 4 ст. 296 (Хуліганство, тобто грубе порушення громадського порядку з мотивів явної неповаги до суспільства, що супроводжується особливою зухвалістю чи винятковим цинізмом, вчинені із застосуванням вогнепальної або холодної зброї чи іншого предмета, спеціально пристосованого або заздалегідь заготовленого для нанесення тілесних ушкоджень). Фермеру загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до семи років.

Нагадаємо, що у Білій Церкві фігурант перевищив межі необхідної оборони та вистрелив у чоловіка

Читати "Моя Київщина" у Facebook