#

На Бориспільщині горіло житнє поле (ФОТО)

19.07.2020 09:10
На Бориспільщині горіло житнє поле (ФОТО)
Фото з місця події

У п'ятницю, 17 липня, до оперативно–диспетчерської  служби Бориспільського району надійшло повідомлення про пожежу на полі поблизу села Петропавлівське 

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на пресслужбу ГУ ДСНС України в Київській області.

О 14:32 до місця виклику було направлено черговий караул 23-ї Державної пожежно-рятувальної частини м. Бориспіль, МПО с. Гора, с. Щасливе та с. Вишеньки. По прибуттю, рятувальники встановили, що горить поле з житом.

Пожежу локалізовано о 15:10 та повністю ліквідовано о 15:18. На гасіння пожежі залучались 4 одиниці  пожежно-рятувальної техніки та 15 чоловік особового складу. Причина виникнення пожежі встановлюється.

Також, на місці події, співробітниками Бориспільського районного відділу ДСНС для працівників, що задіяні до жнивної кампанії було повторно проведено інструктаж з пожежної безпеки та суворо наголошено на необхідності дотримання вимог пожежної безпеки задля попередження подібних ситуацій у майбутньому.

Нагадаємо, що в Бориспільському районі експрацівника комунального підприємства засудили до 3 років позбавлення волі за крадіжку в розмірі майже 1 млн грн. 


Читати "Моя Київщина" у Facebook