#

На Бориспільщині молодики "під кайфом" влаштували фотосесію з автоматом

14.09.2021 09:08
На Бориспільщині молодики "під кайфом" влаштували фотосесію з автоматом
Фото з місця подій

У неділю, 12 вересня, бориспільські патрульні виявляли наркотичні речовини у громадян

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на спільноту "Патрульна поліція Київської області" у Facebook.

Близько 5-ї години ранку патрульним надійшов виклик, що на автодорозі Київ-Харків, у селі Щасливе, четверо невідомих молодиків погрожують автоматом. На місці виклику інспектори виявили чотирьох громадян, які фотографувалися з пневматичною зброєю в чохлі, із урахуванням усіх заходів безпеки.

22-річний учасник цієї події поводився неадекватно, кричав, використовував нецензурну лайку, а на вимоги поліцейських заспокоїтись не реагував.

Тому, склавши на нього адмінматеріали за ст. 173 (Дрібне хуліганство) та ч. 1 ст. 178 (Перебування у громадському місці у стані сп'яніння) КУпАП, патрульні вирішили провести поверхневий огляд усіх учасників події.

Як результат, в іншого, 23-річного, громадянина інспектори виявили згорток із порошкоподібною речовиною, схожою на наркотичну. Для встановлення всіх обставин цієї справи патрульні викликали слідчо-оперативну групу.

Ще один випадок трапився того ж дня на одному з гаражних кооперативів міста Бориспіль.

22-річний чоловік, побачивши службову автівку, помітно занервував. Поліцейські вирішили поспілкуватись із чоловіком. Оскільки знервованість лише зростала, інспектори провели поверховий огляд та виявили згорток із порошкоподібною речовиною. Зі слів чоловіка, – це амфетамін.

На місце пригоди інспектори викликали слідчо-оперативну групу для встановлення всіх обставин справи.

Нагадаємо, що екіпаж патрульних отримав неправдивий виклик про проникнення до житла у Борисполі.


Читати "Моя Київщина" у Telegram