#

На Бориспільщині правоохоронці спіймали банду серійних крадіїв (ВІДЕО)

11.02.2021 12:00
На Бориспільщині правоохоронці спіймали банду серійних крадіїв (ВІДЕО)
Фото з мережі Інтернет

Працівники Бориспільського районного управління поліції викрили групу осіб, які протягом 2020-2021 років скоювали крадіжки електроінструментів та комп’ютерної техніки з дачних та приватних будинків громадян

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на спільноту "Поліція Київської області" у Facebook.

Встановлено, що напередодні вчинення злочинів група молодиків їздила по селах Бориспільського та колишнього Переяслав-Хмельницького та Яготинського районів, де під приводом купівлі горіхів, пір’я чи металу підбирала помешкання для скоєння злочинів. Способи проникнення були різними: від розбиття вікна до пошкодження дверей.

Незважаючи на відсутність очевидців, камер відеоспостереження, значну відстань між населеними пунктами, де вчинені крадіжки, поліцейським вдалося вийти на слід злодіїв.

На підставі зібраних матеріалів поліцейські  провели декілька санкціонованих обшуків за місцем проживання підозрюваних осіб на Черкащині, під час якого вилучено речі, які, ймовірно, викрадені з помешкання громадян на території Київщини.

Наразі проводиться робота по встановленню власників викраденого майна.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від трьох до шести років.

Нагадаємо, що небайдужі люди та зоозахисники організували справжню спецоперацію по перевезенню тваринки із Черкаської області на Бориспільщину.


Читати "Моя Київщина" у Facebook