#

На Бориспільщині серійний крадій вдерся у чужий будинок та втік (ВІДЕО)

09.10.2021 17:00
На Бориспільщині серійний крадій вдерся у чужий будинок та втік (ВІДЕО)
Фото з місця подій

Учора, 8 жовтня, близько 5 ранку на Бориспільщині крадій проникнув до будинку, але був вимушений тікати, адже господар встановив сигналізацію

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на спільноту "Поліція Київської області" у Facebook.

Гарячим слідом правоохоронці Київщині затримали злодія, ним виявився 31-річний мешканець Борисполя, який раніше вже неодноразово притягувався до відповідальності за скоєння аналогічних злочинів.

Так, у вересні в одній із недобудов він зламав двері та заліз всередину, викрав будівельний матеріал, особисті речі, електроінструмент і навіть дитячі іграшки.

Наразі поліція встановлює причетність затриманого до скоєння інших злочинів на території Бориспільщини.

У дописі йдеться:

Шановні громадяни, закликаємо Вас до того, що ми повинні працювати над безпекою разом, ви маєте дбати про захист свого майна, а поліція за вашою інформацією встановлювати осіб, які скоюють злочини та робити все, щоб притягати винуватців до відповідальності.

Нагадаємо, що 7 жовтня на лінію "102" надійшов виклик, що на території міськрайонного суду в Борисполі сидить пенсіонерка і не може пригадати адресу свого місця проживання.


Читати "Моя Київщина" у Facebook