#

Поліцейські Бориспільщини спіймали крадія у розшуку

26.11.2021 19:55
Поліцейські Бориспільщини спіймали крадія у розшуку
Фото з місця події

Учора, 25 листопада, поліціейські Бориспільщини затримали одного із злодіїв, які обікрали 75-річну пенсіонерку

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на пресслужбу Нацполіції.

Поліції стало відомо, що 33-річний житель Черкащини разом із спільником виламали двері підвального приміщення, через яке проникли до будинку 75-річна пенсіонерки. Поки жінка спала, зловмисники пограбували її.

Проте, сусідка, яка побачила невідомих людей, вчасно викликала поліцейських. На місці події правоохоронцям вдалося затримати одного із правопорушників. Інший, на жаль, втік.

Правоохоронці з’ясували, що затриманий чоловік перебував у розшуку у Черкаській області за скоєння майнових злочинів, а також нанесення тяжких тілесних ушкоджень. Його було затримано у порядку ст 208 Кримінального процесуального кодексу України.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч 3 ст 15 (Замах на злочин) та ч 3 ст 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від трьох до шести років.

За процесуальним керівництвом Бориспільської окружної прокуратури затриманому повідомлено про підозру у вчиненні вказаного правопорушення. Міру запобіжного заходу обере суд.

Нагадаємо, що поблизу села Матрусівка Бориспільського району зіткнулися вантажівка та два легкових автомобілі.

Читати "Моя Київщина" у Telegram