#

На Бориспільщині затримали серійних крадіїв-гастролерів (ФОТО)

07.05.2020 18:32
На Бориспільщині затримали серійних крадіїв-гастролерів (ФОТО)
Фото з мережі Інтернет

Сьогодні, 7 травня, у селі Княжичі Бориспільського району правоохоронці затримали двох мешканців Полтавщини, які ґрунтовно підозрюються у скоєнні восьми крадіжок з будинків

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на пресслужбу ГУ Нацполіції в Київській області.

Двоє чоловіків тимчасово мешкали у садовому товаристві "Ялинка". Крадіями виявилися 36-річний уродженець Полтавщини, який вже мав проблеми із законом, та його 32-річний поплічник, якого розшукувала столична поліція за скоєння крадіжки та викрадення автівки.

Зловмисники віджимали металопластикові вікна та викрадали цінні речі із будинків мешканців. Правоохоронці вилучили велику кількість крадених різноманітних електроінструментів та приборів.

36-річному зловмиснику запобіжний захід обере суд, правоохоронці з вернулись з клопотання про тримання під вартою. Іншого учасника передано столичним працівникам поліції та затримано відповідно до ухвали суду.

Нагадаємо, що в селі Старе Бориспільського району солдати Нацгвардії вирішили підпалити сухостій на березі річки Карань, а на зауваження почали лаятися та ледь не побили очевидця.





Читати "Моя Київщина" у Facebook