#

На Бородянщині в будівлі "Укртелекому" росіяни під час окупації влаштували своєї лігво (ФОТО)

29.04.2022 17:58
На Бородянщині в будівлі "Укртелекому" росіяни під час окупації влаштували своєї лігво (ФОТО)
Фото з місця події

Стало відомо, що на території Борадянської громади в будівлі "Укртелекому" россійські окупанти під час окупації влаштували своєї лігво

Як повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на «internet ua», це стало відомо із допису директора департаменту корпоративних комунікацій АТ "Укртелеком" Михайла Шуранова у Facebook.

Шуранов сказав:

Свого часу професор Преображенський казав: "..разруха не в клозетах, а в головах.." – у головах російських окупантів, які намагаються збільшити площу руїни на Землі. В будівлі Укртелекому в Бородянці Київської області певний час було їх лігво. Звичайно, вкрали все, що змогли, проте залишили "культурну спадщину" у вигляді відходів життєдіяльності по всій будівлі та оголошення на дверях однієї кімнати – "не дзюрити – вогнева позиція". Проте, думаю, що оголошення, як часто буває, було вже не попередженням, а констатацією факту.

Він зауважив, що завдяки ЗСУ та теробороні вдалося зупити подальшу руйнацію приміщення. Наразі тут вже відбувалися роботи з монтажу оптичного інтернету та відновлення мережі.

Нагадаємо, що на Київщині продовжується відновлення освітнього процесу на деокупованих територіях.



Читати "Моя Київщина" у Telegram