#

На Бородянщині відкрили новий спортивний майданчик (ФОТО)

30.07.2020 19:32
На Бородянщині відкрили новий спортивний майданчик (ФОТО)
Фото з місця події

Учора, 29 липня, в рамках обласної програми розвитку "Київщина спортивна" відкрито черговий об’єкт спортивної інфраструктури в селі Нове Залісся Бородянської об'єднаної територіальної громади

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на сторінку "Київська обласна державна адміністрація" у Facebook. 

Workout-майданчик з тренажерним обладнанням та штучним газоном розташований на території опорного загальноосвітнього навчального закладу – "Новозаліський заклад загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів, заклад дошкільної освіти" Бородянської селищної ради на вулиці Чорноморській, 1. 

На штучному газоні розташовані 11 тренажерів: жим від грудей - верхня тяга, СК Воркаут, жим ногами, маятник–твістер, повітряний ходок, гребний тренажер, Хос Райдер, степпер–тренажер для привідних та відвідних мʼязів стегна, орбітрек, важільна тяга.

У 2019-му до Нового Залісся було передано комплект спортивного обладнання та технологічних комплектуючих на загальну суму 323 533,50 грн для облаштування спортивного майданчика. Облаштовувався майданчик коштом місцевого бюджету. 

Зазначимо, що із запланованих 46 Workout-майданчиків 19 офіційно запрацювали у Шкарівці (Білоцерківський район), Гоголеві (Броварський район), Жукині (Вишгородський район), Стайках (Кагарлицький район), Потіку (Миронівський район), Студениках (Переяславський район),  Озерній (Білоцерківський район), Іванівці та Красилівці (Ставищенський район), Пролісках (Бориспільський район), Волошинівці (Баришівський район), Шамраївці (Сквирський район), Пархомівці (Володарський район), два в Тетієві, в Кашперівці, Денихівці та П’ятигорах (Тетіївський район), Богуславі (Богуславській ОТГ). І, як вже зазначалося, черговий, двадцятий воркаут запрацював офіційно з 29 липня в Новому Заліссі. 

Нагадаємо, що 2 липня до оперативно-диспетчерської служби Бородянського району надійшло повідомлення про пожежу газового стояка в селі Здвижівка на вулиці Шевченка.


Читати "Моя Київщина" у Telegram