#

На Броварщині аварія забрала життя 16-річної дівчини

30.05.2020 12:55
На Броварщині аварія забрала життя 16-річної дівчини
Фото з місця події

На Броварщині затримали нетверезого водія, який не обрав безпечної швидкості руху транспортного засобу та в’їхав в дерево, унаслідок ДТП загинула 16-річна пасажирка

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на прес-службу ГУ Нацполіції у Київській області.

ДТП сталася вчора, у селі Заворичі, що на Броварщині.

Встановлено, що водій легковика не обрав безпечної швидкості руху і не впорався з керуванням транспортним засобом, виїхав на зустрічне узбіччя та зіткнувся з деревом. В результаті аварії — 16-річна пасажирка загинула на місці від отриманих травм.

Повідомляється, що під час освідування водія, встановлено, що він перебував у стані алкогольного сп’яніння. Також у керманича було відсутнє посвідчення.

22-річного водія поліція затримала в порядку ст. 208 КПК України, він знаходиться в ізоляторі тимчасового тримання. Відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого. Розпочато досудове розслідування.

Також нагадаємо, що ДТП сталася на автодорозі поблизу села Таценки Обухівського району.

Читати "Моя Київщина" у Telegram