#

На Броварщині перекинувся трактор: водій та пасажир загинули на місці

21.12.2021 11:10
На Броварщині перекинувся трактор: водій та пасажир загинули на місці
Фото з місця подій

Учора, 20 грудня, на автодорозі Жердова-Гоголів, неподалік повороту на село Підлісся Броварського району, водій та пасажир трактора загинули в ДТП

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на спільноту "Поліція Київської області" у Facebook.

56-річний водій, керуючи трактором марки Т-16, не впорався з керуванням, у результаті чого транспортний засіб з'їхав у кювет та перекинувся. Унаслідок дорожньо-транспортної пригоди водій та пасажир загинули.

На місці події працювали працівники Слідчого управління поліції Київщини та співробітники Броварського районного управління поліції.

За фактом відкрито кримінальне провадження за ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Наразі встановлюються усі обставини та причини ДТП.

Нагадаємо, що нещодавно на автодорозі Київ-Харків-Довжанський, водій автомобіля Fiat здійснив наїзд на киянина, який перетинав проїжджу частину дороги поза межами пішохідного переходу.

Читати "Моя Київщина" у Telegram