#

На Броварщині порушник ПДР запропонував поліції хабар

19.11.2021 21:25
На Броварщині порушник ПДР запропонував поліції хабар
Фото з місця події

У Броварському районі водій автомобіля Mitsubishi Lancer запропонував правоохоронцям хабар, щоб уникнути відповідальності за порушення ПДР

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на спільноту "Броварське районне управління поліції" у Facebook.

Патрульні Броварщини зупинили автомобіль Mitsubishi Lancer, яким керував 26-річний житель села Квітневе. Для того, щоб уникнути відповідальності за порушення правил дорожнього руху водій запропонував поліцейським неправомірну вигоду у сумі п’ять тисяч гривень.

До того ж, у водія було виявлено ознаки наркотичного сп’яніння. При собі він мав два згортки з наркотичною порошкоподібною речовиною білого кольору, зовні схожою на амфетамін. Керманич сказав, що зберігав наркотики для власного вживання.

Офіцери склали відносно порушника адмінпротоколи за ст 130 (Керування транспортними засобами або суднами особами, які перебувають у стані алкогольного, наркотичного чи іншого сп'яніння) та за ст 126 (Керування транспортним засобом особою, яка не має відповідних документів на право керування таким транспортним засобом) КУпАП. 

Також за цим фактом було відкрито два кримінальні провадження за ч 1 ст 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) та за ч 1 ст 369 (Пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі) Кримінального кодексу України.

Нагадаємо, що поліція Броварів встановлює обставини неналежного утримання собак жителькою села Княжичі.


Читати "Моя Київщина" у Facebook