#

На Броварщині російський виблядок жорстоко ґвалтував дівчат (ФОТО)

17.05.2022 15:20
На Броварщині російський виблядок жорстоко ґвалтував дівчат (ФОТО)
Фото російського злочинця

Повідомлено про підозру військовослужбовцю РФ, який під час окупації Київщини ґвалтував жінок на Броварщині 

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на пресслужбу прокуратури Київської області.   

За процесуального керівництва Київської обласної прокуратури військовослужбовцю ЗС РФ – радіотелефоністу гаубичного артилерійського дивізіону 30-ої окремої мотострілецької бригади 2-ї гвардійської загальновійськової армії Центрального військового округу заочно повідомлено про підозру в жорстокому поводженні з цивільним населенням за попередньою змовою з групою осіб (ч. 1 ст. 28 ч. 1 ст. 32 ч. 1 ст. 438 КК України).

За даними слідства, Фассахов Булат Лєнарович в березні 2022 року під час окупації одного із сіл Броварського району разом із невстановленим військовослужбовцем РФ увірвався до приватного будинку. За його наказом, усіх присутніх цивільних осіб, крім однієї жінки, зачинили у підвалі. Після цього підозрюваний, погрожуючи потерпілій зброєю і фізичною розправою над нею та членами родини, змусив її повністю роздягнутися та зґвалтував.

Через декілька днів підозрюваний разом із трьома невстановленими співслужбовцями зайшли до іншого будинку, де проживала ще одна потерпіла. Погрожуючи їй застосуванням зброї та вбивством, окупанти по черзі зґвалтували жінку.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснюється слідчим управлінням Головного управління СБУ у місті Київ та Київській області.

У дописі йдеться:

Якщо ви впізнаєте цього російського військовослужбовця і маєте свідчення про його причетність до інших злочинів - надсилайте докази на https://warcrimes.gov.ua/ або звертайтеся до Київської обласної прокуратури: 097-053-04-65, 097-838-31-87, 050-107-66-75.

Наразі СБУ встановила вже 1140 російських загарбників, які чинили звірства проти мирного населення на Київщині.

Нагадаємо, що поліцейські Броварщини викрили в селі Красилівка двох мародерів, які пограбували підприємство 8 травня.


Читати "Моя Київщина" у Facebook