#

На Броварщині солдати рф згвалтували жінку та вчиняли сексуальне насильство над її дитиною

14.03.2023 17:30
На Броварщині солдати рф згвалтували жінку та вчиняли сексуальне насильство над її дитиною
Reuters

Україна розслідує факт сексуального насильства над 4-річною дівчинкою та групового згвалтування її матері на Броварщині

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина"  із покликанням на агентство Reuters.

Із покликанням на дані української прокуратури, ЗМІ зазначає, що ці інциденти були частиною низки сексуальних злочинів, скоєних російськими солдатами 15-ї окремої мотострілецької бригади в чотирьох будинках Броварського району поблизу столиці України в березні 2022 року.

13 березня п'яні рашисти увірвались на подвір'я будинку, де мешкала молода сім'я. Вони побили чоловіка та змусили дивитись на згвалтування його дружини. 4-річній доньці подружжя російський солдат сказав, що "зробить з неї жінку", перш ніж над нею вчинили сексуальне насильство. Сім'я вижила, за даними прокуратури, злочинцями були двоє російських снайперів.

У будинку по сусідству російські військові побили літню пару, згвалтували 41-річну вагітну жінку та 17-річну дівчину. В іншому місці, де проживало кілька сімей, солдати зігнали всіх на кухню і згвалтували 15-річну дівчинку та її матір.

Всі жертви вижили й отримують психологічну та медичну допомогу. Щодо снайперів-гвалтівників, то прокурори вважають, що один із них загинув, а другий,  Євгеній Чорнокнижний, повернувся в росію. Журналісти Reuters зателефонували його брату. Той заявив, що чоловік помер також, але підтвердити це не вдалося.

Нагадаємо, що прокурори скерували до суду обвинувальний акт щодо російського військового, який убив двох мирних мешканців біля села Мрія Бучанського району.

Читати "Моя Київщина" у Facebook