#

На Броварщині відкрився унікальний митний термінал

02.03.2021 10:00
На Броварщині відкрився унікальний митний термінал
Фото з мережі інтернет

Стало відомо, що у смт Велика Димерка, що на Броварщині, в кінці лютого відкрився новий митний термінал

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на "Українські новини".

Розповідають, що термінал розташований на території овочесховища Веги Тренд, і займає площу 3000 м2. Новий термінал має ряд особливостей, головна з яких – можливість зберігати товари в умовах спеціального температурного режиму.

Таке розміщення обрали не даремно, адже неподалік знаходяться три великі міжнародні автодороги, що пов'язують Україну з Європою, Туреччиною та іншими країнами. Тобто таке вигідне розташування дозволить значно спростити логістику швидкопсувних товарів.

Камери митного терміналу є частиною одного з найбільших овочесховищ в Київській області із загальною місткістю 20 тисяч тон. У той час, як більшість сховищ в Україні розраховані на монокультури, Веги Тренд забезпечує збереження практично всіх груп сільгосппродуктів: від цибулі і картоплі до томатів і цитрусових. Тут встановлено сучасне обладнання, яке дозволяє забезпечити зберігання окремих видів товарів до півроку і більше. Так само на підприємстві є спеціалізована лінія з очищення, фасування й упакування овочів, – пишуть у повідомленні, і додають, що підприємство працює з більшістю великих мереж рітейлу в Україні.

Нагадаємо, що 27 лютого в аеропорту "Бориспіль"прикордонники виявили чотири підроблені документи під час оформлення рейсу"Київ – Ла Романа".

Читати "Моя Київщина" у Telegram