#

На Броварщині вшанували пам'ять загиблих у стрілянині поліцейських

04.12.2020 15:30
На Броварщині вшанували пам'ять загиблих у стрілянині поліцейських
Фото з мережі Інтернет

Нещодавно в Княжичах вшанували пам'ять поліцейських 24-річного Сергія Орлова і 25-річного Євгена Куртєва, які загинули під час виконання службових обов’язків у 2016 року

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на сторінку "Управління поліції охорони в Київській області" у Facebook.

У результаті перестрілки між правоохоронцями загинули п'ять поліцейських серед яких були співробітники Броварського міжрайонного відділу поліції охорони: 24-річний Сергій Орлов і 25-річний Євген Куртєв.

Нагадаємо, що перестрілка у Княжичах сталася у ніч на 4 грудня 2016-го року. Київська поліція організувала  спецоперацію із затримання банди ймовірних грабіжників будинку, але під час її проведення між різними підрозділами поліції почалася перестрілка. Тієї ночі загинуло 5 правоохоронців: двоє поліцейських розвідників, двоє співробітників поліції охорони та командир групи спецпризначенців КОРДу.

Співробітники, колеги та друзі загиблих поліцейських Управління поліції охорони в Київській області висловлюють глибокий сум з приводу трагічної загибелі двох товаришів по службі. Щирі співчуття родинам та близьким хлопців. Вічна їм пам’ять, - йдеться у повідомленні.


Читати "Моя Київщина" у Telegram