#

На Броварщині затримали елітного наркозбувача (ФОТО)

17.04.2018 15:22
На Броварщині затримали елітного наркозбувача (ФОТО)

Сьогодні, у Броварах, працівники Управління протидії наркозлочинності поліції Київщини затримали 22-річного броварчанина, який продавав амфетаміни та марихуану елітних сортів наркозалежним жителям області

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на сторінку ГУ Національної поліції в Київській області у Facebook.

Хлопець збував психотропні та наркотичні речовини передаючи з рук в руки, а також використовував безконтактний метод «закладок». Під час санкціонованого обшуку за місцем його проживання поліцейські виявили та вилучили заборонені речовини на понад 50 тисяч гривень та банківські картки, на які клієнти перераховували гроші за товар.

Підозрюваний затриманий у порядку ст. 208 КПКУ. До обрання міри запобіжного заходу він перебуватиме в ізоляторі тимчасового тримання.

Наразі триває досудове розслідування у рамках відкритого кримінального провадження за ст. 307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України. Молодику загрожує до 8 років позбавлення волі.

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: